Het sealen van zakjes met een doorloopsealer of continu sealapparaat.

Continu sealers, doorloopsealers met accessoires en opties.

Continusealers lenen zich uitstekend voor het in hoog tempo sluiten van grote aantallen zakjes. Deze lasapparaten zijn van hoge kwaliteit, waardoor ze betrouwbaar werken. Door de digitale thermostaat is de temperatuur van deze doorlopende lasmachine zeer nauwkeurig in te stellen. Alle modellen continulassers zijn te plaatsen op een statief waardoor de zakjes snel en nauwkeurig ingevoerd kunnen worden. Keuze is mogelijk tussen een vlakke tafel of een standaars die voorzien is van aluminium transportrollen. De continu-lasmachines kunnen ook boven een aangedreven transportband geplaatst worden.

U vindt meer opties met details verderop in de pagina.

 

 

doorloop bandsealmachine voor zakjes. Type: CS 350R tot 100gr + statief

Doorloop bandsealmachine voor zakjes. Type CS 350R tot 100gr + statief

Continusealer voor zakjes tot 100gr. Sealen zonder ondersteuning.

Deze continusealer heeft een doorloopsnelheid van 5,5 meter per minuut. De doorloopsealer geeft een 6mm brede lasnaad. Met deze uitvoering kunnen zakjes tot een gewicht van 100 gram worden verwerkt zonder ondersteuning. Bij zwaardere verpakkingen kan deze continu lasmachine gebruikt worden in combinatie met de aangedreven transportband TP.520. De ingevoerde zakjes worden automatisch door de bandsealer getransporteerd. Op deze foto is de lasmachine geplaatst op een vlakke tafel. De CS.350.R is geschikt voor het sealen van: Polyethyleen, Polypropylene, Laminaat, Aluminiumfolie en andere diverse verpakkingsmaterialen.

doorloop bandsealmachine voor zakjes. Type: CS500R tot 1kG + statief met rollen

Doorloop bandsealmachine voor zakjes. Type CS500R tot 1kG + statief met rollenDeze Continusealer heeft een doorloopsnelheid van 5,5 meter per minuut en heeft een 6mm brede sealnaad. Door een extra draagsysteem is het mogelijk verpakkingen tot 1 kg zonder ondersteuning te transporteren en te sealen. De machine zoals afgebeeld op deze foto is geplaatst op een stand voorzien van aluminium rollen zodat het zakje nog eenvoudiger meegevoerd wordt tijdens het sealen. De CS.500.R is geschikt voor het sealen van: Polyethyleen, Polypropylene, Laminaat, Aluminiumfolie en andere diverse verpakkingsmaterialen.

doorloop bandsealmachine voor zakjes. Type: CS 450 + statief met rollen

Doorloop bandsealmachine voor zakjes. Type CS 450 + statief met rollen

Continu doorloopbandsealmachine voor zakjes. Zelfdragend tot 1kg.

Deze continu-sealer heeft een doorloopsnelheid van 6,2 meter per minuut en heeft een 12 mm brede sealnaad. Er kan gekozen worden voor een gladde of geprofileerde sealnaad. De seal is in hoogte instelbaar. Verpakkingen met een gewicht tot 1 kg kunnen zonder problemen gedragen worden. Op deze foto is de machine geplaatst op een standaard voorzien van aluminium transportrollen. De CS.450 is geschikt voor het sealen van: polypropyleen, laminaat, aluminiumfolie, gecoat papier (kopkaarten) en andere diverse verpakkingsmaterialen. Deze doorloop bandsealmachine voor zakjes werkt door het eenvoudig inbrengen van open zakjes. De doorloop-bandsealer zorgt er dan voor dat deze met constante snelheid langs de sealbekken lopen en er aan de andere zijde geseald uitkomen.

doorloop bandsealmachine voor zakjes. Type: CS500R tot 1kG + rest afsnijden

Doorloop bandsealmachine voor zakjes. Type CS500R tot 1kG + rest afsnijden

Continu bandsealmachine met afsnijmes om de bovenzijde netjes op hoogte te snijden.

Deze doorloop-continusealer is een CS.500.R die extra voorzien van een afsnij-inrichting waardoor het restant van de folie kan worden afgesneden.

Dit gebeurd tijdens de doorloop in de geleiding en aan het einde zit een mes dat de bovenzijde netjes op steeds dezelfde hoogte afsnijdt. Dit folierestje valt gewoon naast de werktafel.

doorloop bandsealmachine voor zakjes. Type: CS500R + TP 520 transportbaan

Doorloop bandsealmachine voor zakjes. Type CS500R + transportbaan

Doorloop bandsealmachine voor zakken die ondersteund moeten worden omwille van hun gewicht.

Alle modellen continu-bandsealers kunnen gecombineerd worden met een in snelheid, traploos regelbare transportband. Deze oplossing is nuttig voor het verwerken van zware of volumineuze verpakkingen. Op deze foto ziet u deze continu bandsealmachine geplaatst op de transportband.

Afhankelijk van uw lokale werksituatie, kan deze bandsealmachine in uw systeem ge√Įntegreerd worden.