Alfatechnics krimpverpakkingesmachines Farbal Lasbalk los detail 1

Om dikke folie te kunnen lassen bieden wij industriële lasbalken aan. Deze “heavy duty” lastoestellen kunnen 4 lagen polyethyleenfolie van 100mµ dik op een vlotte manier sealen. De balken werken met een enkelvoudige sealband en een ingebouwd snijmes. Een aparte stuurkast zorg voor de aansturing en de afregeling.

de PE Folie wordt manueel tussen de sealbalken gestoken. Dan sluit men de balk met een hefboomsysteem en na een druk op de knop begint de lascyclus. Na het sealen wordt de lasbalk geopend en is de folie gelast en afgesneden.

De sealbalk heeft de nodige beveiligingen om de operator veilig te laten werken.

LASBALK OPTIES:

Lasbalk industrieel. Voorbeeld 1

 

Sealbalk voor dikke PE folie. Tot 4 lagen 100mµ PE zijn probleemloos te lassen.

Farbal produceert zware manueel bediende lasbalken om zware folie te sealen.

Farbal produceert industriële, manueel bediende lasbalken, om zware folie te sealen. De lasbalk op de foto staat op wieltjes voor snelle positionering. De besturingskast is vast verbonden en mee verrijdbaar op het frame.

Lasbalk industrieel. Voorbeeld 2. Folie afrolhaspel

 

Farbal folie afrol haspel voor dikke PE folie. Dubbele uitvoering. Met manueel snijmes.

Farbal folie afrol haspel voor dikke PE folie. Dubbele uitvoering. Met manueel snijmes.

Als hulpmiddel om de folie op een snelle en veilige wijze af te rollen, biedt Farbal een oplossing onder vorm van een folie afwikkelaar die voor de manuele lasbalk kan geplaatst worden. Via een gleuf aan de bovenzijde  wordt de PE folie naar de lasbalk geleid. Een manueel snijmes kan worden gebruikt om het teveel aan folie af te snijden. Dit is een ergonomisch hulpmiddel om snel en veilig te werken in de omgeving waar er met grote folierollen en lasbalken gewerkt wordt.

Lasbalk industrieel. Voorbeeld 3.

Lasbalk voor industrieel gebruik merk Farbal. Detail bedieningskast.

Lasbalk voor industrieel gebruik merk Farbal. Detail bedieningskast.

Lasbalk voor industrieel gebruik merk Farbal. Detail bedieningskast. Voor het sealen van verschillende lagen dikke PE folie. Impuls sealer met sealbanden van 4mm breedte.

 

Lasbalk industrieel. Voorbeeld 4.

Lasbalk impulsverwarming, pneumatische bediening,

Lasbalk impulsverwarming, pneumatische bediening,

Industriële lasbalk. Werkt met pneumatische sluiting en impulsverwarming. Deze lasbalken worden op maat gemaakt en volgens specificatie gebouwd. Na het sealen gaat de sealbalk  automatisch open. Sealtijd en afkoeltijd zijn apart instelbaar.