Lastang in schaar of "T"-uitvoering met impulslasaggregaat.

Sealtangen voor het lassen van folie op moeilijke posities. Diverse modellen.

Sealtangen zijn handige impuls sealmachines die verpakkingen voorzien van een 3mm brede sealnaad. Vooral bedoeld om een oplossing te bieden op plaatsen die moeilijk bereikbaar zijn voor een vaste staande sealmachine of voor het sealen op locatie. De sealtangen zijn standaard verkrijgbaar in de uitvoeringen: 350/500/650. Lastangen zijn zowel in horizontale als verticale uitvoering verkrijgbaar. De lastangen zijn perfect geschikt voor sporadisch en/of continu gebruik. Afhankelijk van uw behoefte zijn er lastangen in T-uitvoering of sealtangen in schaar uitvoering. Hieronder vindt u meer details.

 

 

sealtang “T” Uitvoering

Sealtang-Z_350_G

Sealtang “T” model in 3 breedten. Met sealtijd impulsgever.

Deze sealtang op de foto heeft een seallengte van 330mm. De sealtijd is traploos regelbaar op de bijbehorende impulssturing. Een indicatielampje geeft de sealtijd exact weer op de sealtang voor een goed en constant sealresultaat.

Er zijn 3 uitvoeringen met verschillende breedte. Z.350/500/650.G.

Vraag info via de kontaktknop!

 

schaarmodel Sealtang ZL.200/350.G

Schaarmodel-Sealtang-ZL.350

Sealtang. Schaarmodel. Met impulssturing in aparte schakelkast.

Deze sealtang heeft een seallengte van 340mm. Deze sealtang is uitgevoerd met rechte bekken en functioneert als schaarmodel. De sealtijd is traploos regelbaar op de bijbehorende impulsgever. Een indicatielampje geeft de sealtijd exact weer op de sealtang voor een goed en constant sealresultaat.