Tafelmodel lasbalk met magneetsluiting. De Super Magneet sealmachines (SMS) zijn semi automatische lasbalken. Door de magneetbediening van deze machines, hoeft u de seal-arm alleen nog maar te sluiten; na het lassen gaat de las-balk automatisch open.     De sealmachine kan door het uitoefenen van een lichte druk op de lasbalk geactiveerd worden. Vanaf dan verloopt de lascyclus automatisch verder tot aan het openen van de lasbalk. De onafhankelijk instelbare las- en afkoeltijdschakelaar zorgt voor een constante kwaliteit van de seal. Hierdoor garandeert deze machine een constante en betrouwbare sealing. Volgende opties op deze folielasmachine worden verderop in deze pagina toegelicht:

 • Hand- of voetbediende¬†start van de lasbalk.
 • Lasbalk met 4mm of 8mm brede sealnaad.
 • Sealbalk met of zonder werktafel.
 • Dubbele¬†las en sealdraad (boven en onderzijde) voor het sealen van o.a. laminaatfolie.
 • Lasbalk met pneumatische sluiting. Voor zwaardere folie en 100% gegarandeerde sluiting zelfs tot 4 lagen folie (bijvoorbeeld voor zijvouwzakken).
 • Verkrijgbare lengte: Deze lasbalken zijn standaard leverbaar in de volgende uitvoeringen: 350mm/500mm/700mm/1000mm/1200mm/1400mm.

De SMS sealbalk doet wat u ervan verwacht: snel en goed uw verpakkingen sealen.

LASBALK OPTIES:

lasbalk met magneetsluiting. Type: SMS 350-500-700-1000

Lasbalk met magneetsluiting. Type SMS 350-500-700-1000

Lasbalk met magneetsluiting.

Afgebeeld is de lasbalk uitvoering SMS-500-WT/AR.

 

 

 

Deze lasbalk heeft alle kenmerken van de SMS met magneetsluiting waarbij er voor het gebruiksgemak met buisfolie kan gewerkt worden. Achter het apparaat staat de afrolinrichting. Aan de voorzijde is een werktafel bevestigd. Op de werktafel ziet u een regelbare aanslag. Deze aanslag laat u toe om steeds dezelfde afrollengte aan te houden.

Beide accessoires zijn los verkrijgbaar.

lasbalk met magneetsluiting onder en bovensealdraad. Type: SMS 500-700-1000 D2

Lasbalk met magneetsluiting onder en bovensealdraad. Type SMS 500-700-1000 D2

Lasbalk met magneetsluiting.

Afgebeeld is de lasbalk uitvoering SMS-500-D2.

Deze lasbalk heeft alle kenmerken van de SMS met magneetsluiting

Lasbalk optie: Dubbele sealdraad onder en bovenzijde. Deze tafel sealer is uitgevoerd als standaard machine, echter voorzien van boven- en onderverwarming. De bovenverwarming is door middel van een schakelaar in- of uit te schakelen. Dit type sealbalk is speciaal ontworpen voor het sealen van dikke LDPE-folies, aluminiumfolies, papieren zakken met een coating of PE-binnenzak en ander moeilijk te sealen materiaal.

De optie is combineerbaar met alle andere mogelijkheden die deze lasbalken bieden.

lasbalk met magneetsluiting. Type: SMS TW dubbele lasdraad

Lasbalk met magneetsluiting. Type SMS TW dubbele lasdraad

Tafelmodel lasbalk met magneetsluiting.

Afgebeeld is de lasbalk uitvoering SMS-500-TW.

Deze lasbalk heeft alle kenmerken van de SMS met magneetsluiting.

 

 

Optie: Twin.

Voor het aanbrengen van twee sealnaden achter elkaar. De afstand tussen beide sealdraden is 20mm.

Er zijn 2 mogelijkheden:

 • Een tafelmodel¬†magneet sealer¬†met¬†2 lasnaden¬†van 4mm.
 • Een tafelsealer met √©√©n lasdraad van 4mm en √©√©n snijdraad van 0,7mm.

Door de dubbele lasnaad is een hermetische sluiting gegarandeerd.

lasbalk met magneetsluiting. Type: SMS EM electrische pedaal

Lasbalk met magneetsluiting. Type SMS EM electrische pedaal

Lasbalk met magneetsluiting.

Afgebeeld is de lasbalk uitvoering SMS-500-EM.

Deze lasbalk heeft alle kenmerken van de SMS met magneetsluiting.

SMS optie: EM
Deze tafelsealers kunnen worden voorzien van een elektrisch bedienbare sealarm (EM). Door het bedienen van het pedaal sluit de lasbalk en start de lascyclus. Hierdoor houdt u uw handen vrij om de verpakking goed te positioneren. Deze optie is ergonomisch van belang bij intensief gebruik van de tafelsealer.

lasbalk met verhoogde druk sluiting. Type: SMS PN pneumatisch.

Lasbalk met pneumatische sluiting 1.Lasbalk met magneetsluiting. SMS optie: PN Afgebeeld is de lasbalk uitvoering SMS-500-PN-D2 met rollenbaan ter ondersteuning van de te sealen zakken. Deze lasbalk heeft alle kenmerken van de SMS met magneetsluiting.   Alle tafel lasbalken met magneetsluiting kunnen worden voorzien van een extra pneumatische aandrukker na het elektrisch sluiten van de lasbalk.  (optie PN). Door het bedienen van het voetpedaal sluit de lasbalk en start de lascyclus. Hierdoor houdt u uw handen vrij om de folieverpakking goed te positioneren. Bij deze uitvoering wordt de lasbalk van de tafelsealer, na het elektrisch sluiten, door 1 of 2 luchtcylinders aangedrukt zodat de las extra wordt samengeperst. Deze folielasbalk is daarom bijzonder geschikt voor het sealen van dikke en zware folie. De combinatie met optie D2 ( de lasbalk-uitvoering met zowel onder- als bovenverwarming) maakt deze lasbalk uitermate geschikt voor het sealen en lassen van zakken met zijvouw waarbij een hermetische sluiting gegarandeerd is: dus ook in de overgang tussen de 2 en 4 lagen folie. Voor dit type machine is een luchtaansluiting noodzakelijk (6 Bar).

PNEUMATISCH AFSNIJDEN VAN DE BOVENZIJDE VAN DE GELASTE ZAK.

De overstekende strook van de gesealde verpakking kan pneumatisch worden afgesneden. Het restant moet manueel verwijderd worden. Dit afsnijden gebeurd tijdens het sealen als de lasbalk gesloten is.

Deze optie is alleen in combinatie met optie EM (elektrische bediening) of PN ( pneumatisch aandrukken ).

lasbalk met verhoogde druksluiting. Type: SMS AC-EM met pneumatisch afsnijmes

Lasbalk met verhoogde druksluiting. Type SMS AC-EM pneumatisch afsnijmesSMS optie: AC/EM
Deze Super Magneet Sealer is voorzien van een pneumatisch mes dat tijdens de lascyclus automatisch snijdt. Deze optie is mogelijk in combinatie met optie EM of PN. Het is mogelijk deze snij inrichting uit te schakelen. Voor deze optie is een luchtaansluiting noodzakelijk (6 Bar).

lasbalk met magneetsluiting. Type: SMS GW-WT-AR-KP-400 Krimpsysteem

Lasbalk met magneetsluiting. Type SMS GW-WT-AR-KP-400 Krimpsysteem

Lasbalk met magneetsluiting.

Afgebeeld is de lasbalk uitvoering SMS-500-GW.

Deze lasbalk heeft alle kenmerken van de SMS met magneetsluiting.

 

Uitvoering:

 • Afroller voor de krimpfolierol.
 • Folie perforatiewiel met naalden.
 • Werktafel met regelbare aanslag.
 • Folie-spreider voor het openhouden van de halve buisfolie.
 • Krimppistool om de verpakking te krimpen met hete lucht.

Dit tafelmodel lasbalk dient voor het vervaardigen van krimpverpakkingen. Samen met het krimppistool bent u in staat hiermee op een eenvoudige en goedkope manier uw producten te voorzien van een krimpfolie. Deze tafelsealer wordt geleverd inclusief een folie-opener, folie-perforator, verstelbare werktafel met regelbare aanslag en een afrolinrichting waar u de rol krimpfolie kunt plaatsen.

Om te kunnen krimpen moet u de folie eerst dwars  lassen en dan de verpakking nogmaals met de open zijde onder de lasbalk leggen om het geheel volledig dicht te sealen. Daarna kunt u met het krimppistool de folie krimpen.