04s-Tafelsealer-TS.200Tafelsealers zijn eenvoudige, gebruiksvriendelijke sealmachines of lasapparaten¬†die¬†ontwikkeld zijn om¬†de meeste soorten plastic zakken¬†te sealen.¬†Dankzij hun¬†eenvoudige maar zeer degelijk ontwerp, garandeert de tafelsealer¬†een betrouwbaar sealresultaat. De tafelsealers zijn te voorzien van werktafels en/of afrollers voor een nog hoger gebruiksgemak. Alle tafelsealers zijn geschikt voor het sealen van PE/PP tot 2×100 micron.

 

Ze zijn uiterst geschikt voor zowel sporadisch sealwerk als voor continu gebruik. Hieronder vindt u verschillende uitvoeringen en mogelijkheden die deze sealapparaten bieden.

 

lasbalk tafelmodel. Type: TS200-300-400-500

03s-Tafelsealer-TS.200Dit tafelmodel sealmachine zijn eenvoudig inzetbaar voor het sluiten van zakjes. De tafelsealers zijn voorzien van een tijdschakelaar en een sealdraad van 2mm breed. Door de lastijd van de lasbalk te verlengen of te verkorten, kan dikke of dunnere krimpfolie of kunststoffen zakken dichtsealen of lassen. De TS.200, TS.300, TS.400 en TS.500 zijn verkrijgbaar met een aparte werktafel. Geschikt voor de meest gangbare soorten kunststoffen en plastic folie.

Dit type lasbalk in verkrijgbaar in volgende lengte:

 • Lasbalk tafelmodel 200mm.
 • Lasbalk tafelmodel 300mm.
 • Lasbalk tafelmodel 400mm.
 • Lasbalk tafelmodel 500mm.

Bij vragen over deze sealbalken kunt u vrijblijvend bij ons terecht! Ga naar de contactpagina en klik rechts in de marge.

 

 

lasbalk met snijmes. Type: TS210-310-410-510

04s-Tafelsealer-TS.200

Dit tafelmodel sealmachine zijn eenvoudig inzetbaar voor het sluiten van zakjes. De tafelsealers zijn voorzien van een tijdschakelaar, een sealdraad van 2mm breed en een manueel afsnijmes. Door de lastijd van de lasbalk te verlengen of te verkorten, kan dikke of dunnere krimpfolie of kunststoffen zakken dichtsealen of lassen. Doordat de de restfolie boven de las kan afgesneden worden verkrijgt men een mooi en strak geseald zakje. Ook is het mogelijk om met deze uitvoering Tafelsealer van buisfolie zakjes te maken.De TS.210, TS.310, TS.410 en TS.510 zijn verkrijgbaar met een aparte werktafel en een afrolinrichting waardoor buisfolie gemakkelijk af te rollen is. . Geschikt voor de meest gangbare soorten kunststoffen en plastic folie.

Dit type lasbalk in verkrijgbaar in volgende lengte:

 • Lasbalk tafelmodel 200mm.
 • Lasbalk tafelmodel 300mm.
 • Lasbalk tafelmodel 400mm.
 • Lasbalk tafelmodel 500mm.

Voor meer info over dit type lasbalk klik op de contacteer ons button, rechts in de marge.

lasbalk met magneetsluiting. Type: TMS

Lasbalk met magneetsluiting. Type TMSAlle Tafelsealers en manuele lasbalken van het type TMS zijn uitgerust met een magneetsluiting. De magneetbediening zorgt ervoor dat de lasbalk tijdens de las- en afkoeltijd gesloten blijft. De folie krijgt de kans om na het lassen te stabiliseren. Hierdoor is de lascyclus constant wat resulteert in een hoge kwaliteitslas. Na de lascyclus opent de lasbalk automatisch. Dit tafelmodel sealmachine zijn eenvoudig inzetbaar voor het sluiten van zakjes. De tafel sealers zijn voorzien van een tijdschakelaar, een sealdraad van 2mm breed en een optioneel manueel afsnijmes. Door de lastijd van de lasbalk te verlengen of te verkorten, kan dikke of dunnere krimpfolie of kunststoffen zakken dicht sealen of lassen. Doordat de restfolie boven de las kan afgesneden worden verkrijgt men een mooi en strak geseald zakje. In de lascyclus is ook de afkoeltijd berekend. Ook is het mogelijk om met deze uitvoering Tafel sealer van buisfolie zakjes te maken. De TMS.210, TMS.310, TMS.410 en TMS.510 zijn optioneel verkrijgbaar met een aparte werktafel en een afrolinrichting waardoor buisfolie gemakkelijk af te rollen is. . Geschikt voor de meest gangbare soorten kunststoffen en plastic folie.

Dit type lasbalk in verkrijgbaar in volgende uitvoeringen:

 Type: lasbalk met magneetsluiting. lengte met sealdraad 2mm. met sealdraad en afsnijmes
Lasbalk Tafelmodel  200mm  TMS200  TMS210
 Lasbalk Tafelmodel  300mm  TMS300  TMS310
 Lasbalk Tafelmodel  400mm  TMS400  TMS410
 Lasbalk Tafelmodel  500mm  TMS500  TMS510

 

 

 

 

 

Meer info over dit type¬†lasbalk?¬†¬†Klik op de “contacteer ons” button, rechts in de marge.

lasbalk in Inox uitvoering. Type:TS – RVS

Lasbalk in Inox uitvoering. TypeTS - RVS

Tafel sealmachine in inox.

 

Het hele assortiment tafelsealers en manuele lasbalken¬†is ook in roestvast staal leverbaar.¬†Deze¬† sealmachines¬†worden gebruikt in¬†de voedingsindustrie, pharma – en¬†cleanroom toepassingen. De inox uitvoering is noodzakelijk op plaatsen waar hygi√ęne een belangrijke rol speelt.

 

Dit type lasbalk in verkrijgbaar in volgende lengte:

 • Lasbalk¬†manueel 200mm.
 • Lasbalk¬†manueel 300mm.
 • Lasbalk manueel 400mm.
 • Lasbalk manueel 500mm.

Bij vragen over deze sealbalken kunt u vrijblijvend bij ons terecht! Ga naar de contactpagina of  klik op de button in de rechter marge.

lasbalk met werktafel en krimppistool. Type: TKS

Lasbalk met werktafel en krimppistool. Type TKS

Werkunit voor verpakken met krimpfolie en manueel krimpen.

U heeft behoeften aan een professionele uitstraling van uw krimpverpakking? Uw volumes zijn echter te laag om een krimptunnel in te zetten! Dan is deze werkunit een mogelijke oplossing:

Eenvoudig en compact Tafel-Krimpsysteem voor het professioneel verpakken van uw producten

De verpakkings- en krimpunit bestaat uit volgende delen:

 • De afrol-positie die de halfgevouwen of halfbuisbuisfolie op een eenvoudige wijze over een werktafel leidt.
 • De werktafel annex lasbalk.¬†Het sealsysteem heeft een getefloniseerde afsnijdraad die toelaat te sealen en de krimpfolie te snijden¬†in √©√©n bewerking.
 • Een¬†krimppistool om de krimpfolie omheen het gesealde product, manueel te krimpen.

Deze machine verwerkt half-open buisfolie tot een breedte van 355 mm. Het verkrijgen van een perfect resultaat vraagt enige handigheid van de operator omwille van het gelijkmatig krimpen van de krimpfolie.

 

Bij vragen over deze sealbalken kunt u vrijblijvend bij ons terecht! Ga naar de contactpagina of  klik op de button in de rechter marge.