L-SEALER KRIMPTUNNEL COMBINATIES.

Krimpfoliemachines Alfatechnics Combisets-Hoeklasser krimptunnel combinaties combipacker.
Krimpfoliemachines Alfatechnics Combisets-Hoeklasser krimptunnel combinaties combipacker.

Combisets hebben een hoeklasser en krimptunnel op hetzelfde chassis. Door hun compactheid zijn ze flexibel inzetbaar en overal te gebruiken als complete verpakkingsunit. De Hoeklasser-krimptunnel minicombiset is door zijn 220V aansluiting overal in te zetten . Prijs-kwaliteitverhouding van deze krimpfolieverpakkingsmachines is zeer gunstig. Door ptimale isolatie zijn de gebruikskosten van de krimptoestellen laag. Combiset-krimpmachines worden veel toegepast om kleine productieseries te krimpverpakken.
WERKWIJZE:
Hoeklassers en L-sealers in combinatie met krimptunnels zijn manuele of semi-automatische verpakkingsmachines die met krimpfolie werken. Het product wordt op de invoertafel in de machine gelegd en vervolgens in het lasraam of sealkader geschoven. Na het positioneren van de folierest wordt het lasraam van de hoeklasser ofwel manueel, ofwel semi-automatisch gesloten.
Na de lascyclus opent het raam automatisch en zit het product in de folie geseald. Dan kan het product verder manueel doorgeschoven of automatisch getransporteerd worden naar een krimptunnel (Afhankelijk van de uitvoering). De combinatie zorgt ervoor dat een mooie gelijkmatige krimpverpakking gemaakt wordt.
De HOEKLASSER:
Alle hoeklassers – krimptunnel combinaties zijn standaard uitgerust met volgende uitrusting:

OPTIES EN MOGELIJKHEDEN voor de hoeklasser:
Er zijn tal van opties mogelijk op al onze hoeklassers en L-sealers.

De KRIMPTUNNEL:
In de krimptunnel wordt de folie door middel van verhitting strak om het product heen getrokken.
Alle krimptunnels kunnen worden gebruikt in combinatie met de hoeksealers, bundelpakkers en verpakkingsautomaten. De krimptunnels zijn uitgerust met een standaard stangentransport, daarboven kunnen de krimptunnels ook worden uitgevoerd met een teflon gaasband. De krimptunnels worden weliswaar seriematig geproduceerd, maar kunnen altijd van specifieke extra opties worden om tot de allerbeste verpakkingsoplossing te komen.
OPTIES EN MOGELIJKHEDEN voor de krimpoven:

HOEKLASSER_KRIMPTUNNEL COMBINATIES OPTIES: [full_width][insert page=’hoeklasser-krimptunnel-klein’ display=’all’][/full_width] [full_width][insert page=’hoeklasser-krimptunnel-groot’ display=’all’][/full_width] [full_width][insert page=’XXX’ display=’all’][/full_width]