Hoeklasser hoeksealer L-sealer hoeksealmachine.
Hoeklassers hoeksealers L-sealers hoeksealmachines.

L-sealers en hoeklassers staan bekend om de grote flexibiliteit waarmee verschillende formaten producten kunnen worden ingepakt. In combinatie met een krimptunnel, kunt u snel en eenvoudig uw producten  verpakken en krimpen.
De standaard raamafmetingen voor de sealramen zijn: 400 x 500 mm, 500 x 600 mm en 600 x 800 mm. Andere afmetingen kunnen op verzoek gemaakt worden.
Hoeksealers zijn zowel met- als zonder krimptunnel goed inzetbaar. Zo is het mogelijk een product alleen in folie te verpakken of om meerdere soorten L-sealers flexibel in te zetten in combinatie met één krimptunnel.
Alle L-sealers zijn voorzien van zwenkwielen. Het te kiezen type hoeklasser is afhankelijk van de gewenste maximale productmaat.
Net als bij de  combiset en minicombiset is het sealraam voorzien van een magneetsluiting. Door een gasveer wordt het sealraam na het sealen automatisch geopend, wat het voordeel biedt dat de volgende krimpverpakking in de tussentijd wordt voorbereid. Dit resulteert in een hogere productiesnelheid.
Speciale uitvoeringen:
Onze L-sealers en hoeklasramen kunnen in de door u gewenste afmetingen worden geleverd. Uw wensen worden in de engineering afdeling omgezet in realiteit.
Alle hoeklassers zijn standaard uitgerust met volgende uitrusting:

OPTIES EN MOGELIJKHEDEN voor de hoeklasser:
Er zijn tal van opties mogelijk op al onze hoeklassers en L-sealers.

VRAAG NAAR ONZE MOGELIJKHEDEN IN VERBAND MET UW SPECIALE EISEN.
DE MACHINES WORDEN OP KLANTENWENS AANGEPAST!!!